نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

بلینکن:مسیر دیپلماتیک برای حل بحران اوکراین همچنان باز است

بلینکن:مسیر دیپلماتیک برای حل بحران اوکراین همچنان باز است وزیر امور خارجه آمریکا در گفت و گو با لاوروف گفت که مسیر دیپلماتیک برای حل این بحران همچنان باز است، اما این مسکو است که باید تنش‌زدایی کند و در بحث‌های حسن نیت شرکت کند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۵ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 12
کد خبر: ۱۲۱۹۴۵

به گزارش راهبرد معاصر وزارت خارجه آمریکا از گفت‌و‌گوی «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه ایالات متحده با همتایان انگلیسی و روس خود خبر داد.

به گزارش وزارت خارجه آمریکا، «آنتونی بلینکن» روز شنبه با «لیز تراس» وزیرخارجه انگلیس درباره حمله ادعایی روسیه به اوکراین و نگرانی‌های شدید و مشترک دو کشور در این زمینه گفت‌وگو کردند.

وزارت خارجه آمریکا همچنین اعلام کرد که بلینکن، به صورت تلفنی با «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه گفت‌وگو کرد و نگرانی‌ها مبنی بر اینکه روسیه ممکن است در روزهای آینده به اوکراین حمله کند را به وی انتقال داد.

وزیر امور خارجه آمریکا به لاوروف گفت که مسیر دیپلماتیک برای حل این بحران همچنان باز است، اما این مسکو است که باید تنش‌زدایی کند و در بحث‌های حسن نیت شرکت کند. وی تاکید کرد که اگر مسکو به اوکراین حمله کند، با یک واکنش قاطع ناتو منجر خواهد شد.

این در حالی است که روسیه بارها اطمینان خاطر داده که قصد حمله به اوکراین را ندارد. «آناتولی آنتونوف» سفیر روسیه در ایالات متحده روزشنبه در گفت‌وگو با هفته‌نامه «نیوزویک»، ادعاهای مقام‌های آمریکایی مبنی بر تصمیم روسیه برای حمله به اوکراین در جریان یا پس از المپیک پکن را کاملاً بی‌اساس توصیف کرد.

در تازه ترین تحول در این زمینه «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا دستور تخلیه ۱۵۰ مربی نظامی ایالات متحده را از اوکراین صادر کرده است.

سفارت آمریکا در کی‌یف نیز اعلام کرد وزارت امور خارجه این کشور به کارکنان سفارت که کارشان به فعالیت‌های اضطراری مرتبط نیست، دستور داد اوکراین را ترک کنند. سفارت آمریکا در توییتی اعلام کرد: «امروز وزارت خارجه به کارکنان غیر اضطراری ایالات متحده در سفارت دستور داد به دلیل گزارش‌های مستمر در مورد استقرار نظامی روسیه در مرز با اوکراین که نشان‌دهنده احتمال اقدام نظامی قابل توجه است، سفارت را ترک کنند.»

شرکت هواپیمایی هلندی «کی‌ال‌ام» نیز شنبه شب به وقت تهران از توقف پرواز‌های خود به مقصد اوکراین همزمان با تشدید تنش در منطقه خبر داد. شرکت کی ال ام اعلام کرد که پروازهای خود به اوکراین را به دلیل هشدار فوری وزارت خارجه هلند نسبت به خطرات سفر به اوکراین متوقف خواهد کرد.

روسیه بارها اطمینان خاطر داده که قصد حمله به اوکراین را ندارد، آمریکا و کشورهای اروپایی آمادگی‌های نظامی خودشان را برای آنچه به گفته آنها مقابله با تحرکات نظامی احتمالی مسکو است افزایش داده‌اند. برخی از این کشورها به همین بهانه به اوکراین نیرو و تجهیزات نظامی ارسال کرده‌اند.

«آناتولی آنتونوف» سفیر روسیه در ایالات متحده روز شنبه در گفت‌وگو با هفته‌نامه «نیوزویک»، ادعاهای مقام‌های آمریکایی مبنی بر تصمیم روسیه برای حمله به اوکراین در جریان یا پس از المپیک پکن را کاملاً بی‌اساس توصیف کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار